ELABORACIÓ

A Althaia, elaborem les nostres cerveses de manera artesanal supervisant i executant cada pas nosaltres mateixos, des del procés de mòlt fins a l'embotellat final i emprant únicament ingredients naturals de les millors qualitats.

Et revelem el nostre secret: els ingredients. Maltes d'alta qualitat, cuidada selecció de les distintes varietats de llúpol, aigua d'Altea, llevat i molt, molt d´afecte. A continuació vos fem una breu descripció del procés:

Mòlt: Molem la malta fins al punt òptim, trencant el gra però sense arribar a fer farina. Una minuciosa selecció de maltes ens aporta el color característic de les Cerveses Althaia, el sabor a cereal i els sucres que necessitem per a la seua conversió en alcohol.

Maceració: Amb la malta mòlta i aigua, es fa una infusió d'on s'extrauen els sucres. Un procés molt cuidat i controlat per l'artesà per a obtindre un most de qualitat.

Cocció: Amb la cocció aconseguim l'esterilització del most a què se li afigen els llúpols, que aportaran la frescor fins a obtindre així l'equilibri, el sabor i els aromes característics de les Cerveses Althaia.

Fermentació: Passem el most als nostres fermentadors a una temperatura controlada per a preservar la qualitat del most, i és ací on els llevats faran la resta del treball convertint el sucre en alcohol i CO2.

Embotellat: Ja quasi està llesta la nostra Cervesa Althaia Artesana en la que només faltarà la segona maduració en botella, tindrà lloc una segona fermentació, es formaran la bromera i el carbònic òptims per a consum. Embotellarem i etiquetarem una a una, cada una de les nostres cerveses.